Podpora

Na tej strani si lahko ogledate kdo so tisti, ki so vam omogočili slovenski jezik na vaših iNapravah, spodaj pa si lahko ogledate tudi nekaj pogosto zastavljenih vprašanj.

Kdo je avtor slovenskega prevoda?

Več letni uporabnik Apple naprav, ki se s prevajanjem iOS sistema ukvarja že 10 let.

 

Aleš Halilović

 

Prišel je čas, da tudi vsem vam omogoči, da v Apple naprave namestite SLOVENŠČINO. Na voljo vam je tudi pomoč v obliki navodil, v kolikor naletite na težavo, pa se lahko obrnete direktno nanj.

Pogosto zastavljena vprašanja

Da, slovenski jezikovni paket je povsem varen in bo vaše življenje zgolj olajšal. Zanj pa potrebujete jailbreak, ki je popolnoma legalen.
To je postopek, ki nam ponudi nove možnosti uporabe telefona. Z njim lahko dostopamo do funkcij, ki so s strani Appla onemogočene, hkrati pa nam omogoča nameščanje dodatnih aplikacij, razširitev in tem, ki niso na voljo v App Trgovini.
Prevod, ki ste ga kupili za iOS7 velja za vse iOS7 verzije, prevod, ki ste ga kupili za iOS8 velja za vse iOS8 verzije in prevod, ki ste ga kupili za iOS9 velja za vse iOS9 verzije.
Slovenski prevod lahko odstranite tako, da ga v programu Cydia odstranite, lahko pa tudi ponastavite vašo iNapravo na tovarniške nastavitve v programu iTunes na vašem računalniku in s tem tudi odstranite slovenski prevod.
Ne, s postopkom jailbreak uporabnik ne izgubi pravice do uveljavaljanja garancije za svojo iNapravo, kot to zatrjujejo nekateri operaterji in mediji, saj gre zgolj za poseg v programsko opremo vaše iNaprave, ki ni sklop garancijskih pogojev. Če vašo iNapravo obnovite (iTunes restore) se pobrišejo vse sledi jailbreak-a.
V kolikor naletite na težave ali imate vprašanja v zvezi z vašo iNapravo smo za vas ustvarili novi forum iPomoč katerega lahko obiščete s pritiskom na spodnji logotip.
CydiaIcon