Uporabniki računalnikov Apple pod napadom resne zlonamerne kode!

Dobro obveščeni viri iz analitskega podjetja KGI so nam postregli z novimi in nadvse zanimivimi informacijami glede druge generacije težko pričakovane pametne ročne ure Apple Watch. Viri kažejo na to, da bo pametna ročna ura Apple Watch 2 javnosti razkrita že v septembru. Ta pa bo v primerjavi z njegovo predhodnico precej bolj napredna. Zaradi tega so analitiki podjetja KGI prepričani, da bo podjetje Apple z njo ponovno prevzel nadvlado nad trg pametih ročnih ur, ki so mu ga predvsem na račun poceni izdelkov prevzeli kitajski proizvajalci tovrstnih izdelkov.

Čeprav je o pametni ročni uri vsaj za zdaj znanega zelo malo, so poznavalci prepričani, da bo Apple Watch 2 v primerjavi z zdajšnjim modelom tanjša za do 40 odstotkov. Poleg tega naj bi bila na voljo naprednejša programska oprema in spletna kamera za zajemanje fotografiji in videoposnetkov. Pametna ročna ura Apple Watch 2 naj bi se pobahala še z daljšo avtonomijo delovanja in bogatejšim naborom ohišji. Prav nič manj zanimiv ne bo naprednejši miniaturni zaslon, ki ga bo za Apple pripravilo podjetje LG Electronics. Poleg tega naj bi podjetje Apple novosti izboljšalo vodoodpornost, kar pomeni, da bo ta primerna tudi za športnike in ljubitelje narave.

Pri pametni ročni uri Apple Watch 2 seveda ne gre spregledati zmogljivejšega procesorje, ki bo izdelan s pomočjo 16-nanometrske tehnologije in bogate palete pripomočkov, kot so navigacijski sistem GPS, barometer, izboljšana geolokacija in še mnogo več. Ker bo cena novosti nekoliko nižja v primerjavi s prvo generacijo, analitiki verjamejo, da bo novi Apple Watch zagotovo šel v prodajo kot za stavo in da bo podjetju Apple letos uspelo prodati do 11 milijonov primerkov novosti.